A leghasznosabb WordPress bővítmények 2020-ban

A WordPress bővítmények nagyon hasznos eszközök, ha a WordPress weboldalunkhoz új funkciókat szeretnénk adni. Ebben a bejegyzésben 20 vagy több WordPress-bővítményt fogok bemutatni, amelyek közül válogathatsz, ha ilyesmi kell a WordPress weblapodra.

Vannak olyan plug-inek, amelyekre szinte minden WP oldalnak szüksége van. Ezek a Techieword szerint (és szerintem is): a biztonsági, a sebességnövelő, a SEO pluginok.

A WordPress keretrendszerében rengeteg praktikus plugin található, amelyek lecsökkenthetik azt az időt, melyet a webolalddal való foglalkozásra szánnál. A hivatalos WordPress plugin oldal több mint 55 000 modult tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a weboldalad szinte minden funkciójához vagy szolgáltatásához meg fogod találni a szükséges plug-int.

Ingyenes és prémium bővítményeket is vannak a WordPress-hez, míg a legtöbb bővítményt freemiumként fejlesztették ki. A freemium plugin egy ingyenes plugin, amely extra lehetőségekkel bővíti a prémium/fizetős verziót. Ez a bejegyzés tartalmaz egyaránt ingyenes / freemium és prémium pluginokat, amelyek nélkülözhetetlenek egy-egy WP weboldalhoz.

Legjobb biztonsági plugin: Wordfence Security (Freemium)

A WordPress honlap biztonságának megőrzése nagyon fontos a Te, valamint a weboldalad látogatói számára. A következő bővítmények felhasználhatóak hackerek, spam vagy bármilyen lehetséges fenyegetés kezelésére.

Ezzel kapcsolatos korább cikkemet ITT olvashatod.

Weboldal tulajdonosként az egyik legfontosabb dolog az, hogy weblapod biztonságban tartsd a hackerek ellen. Ez olyasmi, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Többezer rosszindulatú bot van az interneten, amelyek bármikor megtámadhatják weboldalad, és tönkreteszik a teljes munkádat. Ezért mindig kell megakadályozni a spamelést, és weboldalad biztonságban kell tartani.

A WordPress-weboldal biztonságának megőrzése érdekében számos biztonsági bővítmény érhető el a WordPress-ben. Közülük a Wordfence Security az, amelyre mindig támaszkodhatsz. A plugin tűzfalvédelmet, rosszindulatú programok ellenőrzését, blokkolását, bejelentkezési biztonságot, élő forgalom figyelését és még sok minden mást kínál. A beépülő modul segítségével valós időben figyelheted az összes forgalmat, beleértve a robotokat, embereket, 404 hibákat, bejelentkezéseket, kijelentkezéseket stb.

A valós idejű forgalom megfigyelésével tisztában lehetsz a weboldaladat fenyegető biztonsági fenyegetésekkel, és azonnali lépéseket tehetsz.

Ezenkívül a pluginnek van egy tűzfalalkalmazása, amely megakadályozza a honlap feltörését. A blokkoló funkció blokkolja az összes ismert támadót, rosszindulatú hálózatot, amely ártalmas lehet a weboldaladra! A bejelentkezési biztonság fokozása érdekében kétlépcsős hitelesítést is be lehet állítani, miközben ellenőrzi az összes felhasználói és adminisztrátori jelszó erősségét. Ez a plugin nagyban segíthet az erőszakos támadások (brute-force) leküzdésében.

Összefoglalva: a Wordfence Security nagyszerű biztonsági bővítmény a WordPress számára.

Ha hasznosnak találod a cikket, kérlek, oszd meg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek: