Barion Pixel

WORDPRESS Weboldal készítés

MINDEN WEBOLDALHOZ INGYENESEN JÁR:

 
 • Arculati elemek – színek, ikonok, elrendezés, betűtípusok kialakítása, megtervezése
 • Felhasználóbarát kialakítás
 • Akár két hét alatt kész, működő weboldalad lehet
 • SEO, keresőoptimalizási elvek maximális kihasználása
 • Google Analytics, Facebook pixel és AdWords fiók integrálása
 • Google térkép elhelyezése
 • Kapcsolati űrlap elkészítése
 • Weboldal tesztelése
 • Videó a tartalom frissítésének módjáról
 • Biztonsági és SEO modul beépítése

WordPress weblap ajánlatom:

Legjobb ajánlatom, weboldal 2-3 hét alatt 179.000Ft-ért
Az általam használt összes mintaoldal már 2 hét alatt élő weboldal formájában tud megjelenni a weben! Ezalatt az idő alatt minden képet, szöveget, színt és ikont a vállalkozásod profiljához és igényeihez igazítok, szükség esetén bejegyzésre kerül a domain név, illetve a weboldal elhelyezésre kerül a tárhelyen.7

A munka menete

Felveszzük a kapcsolatot
Elkészül a weboldal
Megtervezem az oldaladalt
Érkeznek a megrendelőid

A fejlesztés elindításához természetesen szükség lesz tőled mindazon fotókra, logóra és szöveges tartalomra melyeket szeretnél, hogy kitegyek a weboldaladra. Ezek felhasználásával elkészítem a kész WordPress alapú weboldalt a közösen megtervezett oldal mintájára (ezeket itt kérheted tőlem).

 • Ha van már domain neved és tárhelyed, akkor fel is töltöm a kész oldalt, így a szükséges anyagok (fotók, szöveg, stb.) beérkezésétől számítva 2 hét múlva már teljes mértékben használható is a weboldalad.
 • Amennyiben nem rendelkezel domain névvel és/vagy tárhellyel, ezeket természetesen miután együtt kiválasztottuk a számodra legelőnyösebb szolgáltatót, én elintézem neked – azonban fel kell hívnom a figyelmed, hogy egy új domain név bejegyzésének az időtartama 3 – 7 nap között is alakulhat (persze az oldalad ettől teljesen függetlenül is el tud készülni közben).
 • Természetesen minden olyan bővítés, mely akár a határidőre, akár a munkadíjra hatással van, az csak és kizárólag veled előre egyeztetett és elfogadott módon, formában kerül lefejlesztésre.
 • Mivel a bővítések elkészülési ideje és díjazása a konkrét bővítés ismerete nélkül nem határozható meg, ezért ezeket a feladatokat veled együtt határozzuk meg, majd a kalkulált árajánlatot lehetőséged van elfogadni, visszautasítani vagy tovább finomítani.

Miért WordPress weboldalt készítek?

 

A WordPress a világon az egyik legelterjedtebb szoftverkeret, mely tartalmazza azokat az alapfunkciókat melyekre neked mint tartalomszolgáltatónak az oldalad mindennapos működtetése szempontjából szükséged lehet. Lehetőséget nyújt pl. a tartalmad szerkesztésére, bővítésére, új blogbejegyzések vagy hírek létrehozására vagy a felhasználóid kezelésére anélkül, hogy ehhez webes szakemberre legyen szükséged a jövőben. Természetesen mivel ez is “csak” egy keretrendszer (képzeld el úgy, mint egy szoftversablon amiből ki lehet indulni), épp úgy az igényeidre kell igazítani, mint egy vizuális sablont – itt jövök a képbe én!

Nézd meg elkészült munkáimat is!

EGYEDI TERVEZÉSŰ webOLDAL A DRÓTVÁZTÓL A PROGRAMOZÁSIG

Ha olyan weboldalt szeretnél, amihez hasonlót nem találsz a küldött minták között és/vagy nem szeretnél WordPress sablont sem:
Írd meg nekem az igényeidet: milyen aloldalakat szeretnél, milyen funkciókkal.  Én megtervezem és leprogramozom.
 
Neked már csak használnod kell!
A weboldalad lefejlesztése során minden esetben keresőbarát (SEF/SEO) megoldásokat alkalmazok, hiszen minden szereplő számára alapvető fontosságú, hogy a weboldaladra, szolgáltatásaidra, termékeidre könnyen rátaláljon a célközönséged. 
Ez annyit jelent, hogy a weboldalad összes tartalmát a google, yahoo, stb. keresők könnyen megértik és fel tudják dolgozni, illetve a megfelelően optimalizált oldalad a keresők találati listájában minél jobb helyen szerepelhet.