Webdesigner blog

wordpress biztonság 2023

WordPress biztonsági beállítások – 2023

Szeretnél egy biztonságos WordPress weboldalt, amit nem tudnak feltörni a hackerek? Akkor ezt a cikket neked írtam! Itt bemutatom, hogyan tudod egyszerűen és ingyen megvédeni a WordPress weboldaladat a leggyakoribb támadásoktól, és hogyan készíthetsz automatikus biztonsági mentéseket, ha mégis baj lenne.

Elolvasom

Hogyan legyen vibráló a webdizájnod?

Sokan azt gondolják, hogy a dizájn csak a szép külsőről szól, de ez nem igaz. A webdizájn nem csak arról szól, hogy mit látnak az emberek, amikor a weblapodra érkeznek, hanem arról is, hogy mit éreznek, amikor megnézik a termékedet vagy a szolgáltatásodat. A dizájn akkor jó, ha életet lehel a termékbe vagy szolgáltatásba, amelyet megalkottál.

Elolvasom

A Kadence WordPress weboldal készítő plugin

A Kadence szerkesztő egy olyan WordPress bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan létrehozzunk szép és jól használható weboldalakat. Használata során nem kell megtanulni kódolni vagy bonyolult beállításokkal bajlódni.

Elolvasom

A weboldaladon elengedhetetlen: az esztétikus dizájn!

Szeretnél egy szép és a látogatóid számára vonzó weboldalt létrehozni, amely elbűvöli a megrendelőidet? Akkor nem elég csak a tartalomra figyelned, hanem a designra is nagy figyelmet kell szentelned. Az esztétikus kinézet ugyanis nem csak a szemnek kellemes, hanem a konverziódat is növelheti.

Elolvasom

Egy sikeres vállalkozói weboldal 5 fontos eleme

Sok kis- és középvállalkozás (KKV) rendelkezik weboldallal, de nem mindegyik használja ki annak minden lehetőségét. Egy jól megtervezett, esztétikus és informatív weboldal nemcsak a látogatók figyelmét vonzza, hanem a vásárlók bizalmát és lojalitását is növeli.

Elolvasom

Miért nem hoz látogatót a céges weboldalak egy része?

Sok vállalkozó úgy gondolja, hogy elég  létrehozni egy céges weboldalt, és máris özönlenek a látogatók és a vevők. Ez azonban nem mindig így működik. Egy weboldal nem egy állandó, statikus dolog, hanem egy dinamikus eszköz, amelyet folyamatosan frissíteni, optimalizálni és fejleszteni kell. Ha ezt nem tesszük meg, akkor a weboldalunk hamar elavulttá, lassúvá és értéktelenné válik.

Elolvasom

Hogyan legyél sikeres új márkáddal?

Elindítottad az új vállalkozásod, megvannak a szolgáltatásaid, a termékeid, de mégis úgy érzed, jól jönne egy kis segítség az indulásban? Nézzük meg, melyek azok a lépések, amelyek egy új márka indulásakor segíthetnek számodra!

Elolvasom
Keresés
Rólam

Online marketing – Közösségi média – Webdesign – Weboldal átalakítás – Szövegírás – Grafikai anyagok készítése – Logótervezés – UI/UX – Tanácsadás – WordPress weboldal készítés 

Népszerű szolgáltatásaim