Mit szólnál, ha mutatnék egy olyan magyar weboldalt, amelyre senki sem gondol, mégis az egyik legjobb hely a kulcsszókutatásra?

 

Nem találják meg a weboldalad? Kiss Tibi már megénekelte évekkel ezelőtt így… 

Ne ess ebbe a hibába! 

Nincs a google keresőben a weboldalad, pedig te vagy a szakmában a legjobb? Vagy csak szeretnéd, hogy az új weboldalad már eleve kulcsszavakra épüljön?

Először is megosztom veled  a mindenki által ismert kulcsszótervezési eszközök listáját.
Van, amelyik ingyenes, van köztük előfizetéses is. Rád bízom, hogy nézegesd meg őket és használd, amelyik számodra a legjobb, vagy akár többet is párhuzamosan.

 

És akkor mi az, amiről a fenti listában nem olvashatsz? Szinte senki nem tudja, de mégis egy szuper eszköz arra, hogy megtudd, mire is érdekli az embereket a te témádban.

Táádááám:

https://www.gyakorikerdesek.hu/

Bizony, bizony! Keress rá a te vállalkozásod profiljára és meglátod, mennyi új témát találsz ott, amiről érdemes blogolni, amire érdemes tartalmat írni.

Érdmes azt is figyelni, hogy az adott témára, kérdésre hány válasz érkezett. Minél több, annál jobb, hisz annál jobban érdekli az embereket az adott kulcsszó. Ezek általában long-tail kulcsszavak lesznek. ( Ezek a 3 vagy annál több szóból álló kifejezések. Pl.: piros iker babakocsi, kézműves söröző Budapesten, webdesign készítés ára, stb.)

Mehet is a tartalomírás, blogolás az újonnan megtalált témákra!

 

BÓNUSZ TŐLEM: 

És még egy hasznos eszköz, hogy könnyedén kövesd a google-ben a helyezésed és ne kelljen minden nap végiglapozni 10 oldalt, hogy vajon fenn van-e már a weboldalad:

SERPROBOT a személyes kedvencem.

 

Ne felejtsd el beállítani itt, hogy a magyar google-n, a google.hu-n vizsgálja a helyezésed!

Egy weboldal a kulcsszókutatáshoz, amiről senki nem beszél

Mit szólnál, ha mutatnék egy olyan magyar weboldalt, amelyre senki sem gondol, mégis az egyik legjobb hely a kulcsszókutatásra?   Nem találják meg a weboldalad? Kiss Tibi már megénekelte évekkel ezelőtt így...  Ne ess ebbe a hibába!  Nincs a google keresőben a...

Tecnikai SEO beállítások kezdőknek

6 technikai SEO beállítás, hogy jobban teljesítsen a weboldalad a Google-ben Nem számít, milyen nagy forgalma van a blogodnak, jó lenne még több, nem? Még mindig nincs jobb, gyorsabb és olcsóbb forgalomgenerátor, mint a Google. De ezt már biztosan tudod. De amit talán...

Yoast SEO használata és beállítása 2018-ban

Yoast SEO - ha még nem ismered, akkor aranybányára találtál! Előfordult már, hogy megírtál a WordPress-ben egy nagyszerű blogbejegyzést, cikket, de valahogy mégsem akartak jönni az olvasók a Google-ből? Sőt, a Google meg sem találta az írásodat? A Yoast SEO plugin...

SEO tippek a weboldalad látogatottságának növelése érdekében

5 TIPP A NAGYOBB LÁTOGATOTTSÁG ÉRDEKÉBEN A weboldal tulajdonosa és a webdizájner közt sokszor nincs egyetértés abban, hogy milyen szolgáltatás és milyen tartalom jelenjen meg a készülő weboldalon. Az hogy a leendő látogató hogyan fogja magát érezni a weboldalon - és...

Én is szeretnék webodalt!

Ha TE is szeretnél egy profi, vevőket vonzó weboldalt, akkor vedd fel velem a kapcsolatot! Írd le, hogy mik az igényeid és elkészítem személyre szabott weboldaladat!

Pin It on Pinterest