Barion Pixel

Egy weboldal a kulcsszókutatáshoz, amiről senki nem beszél

Mit szólnál, ha mutatnék egy olyan magyar weboldalt, amelyre senki sem gondol, mégis az egyik legjobb hely a kulcsszókutatásra?

Nem találják meg a weboldalad? Kiss Tibi már megénekelte évekkel ezelőtt így… 

Ne ess ebbe a hibába! 

Nincs a google keresőben a weboldalad, pedig te vagy a szakmában a legjobb? Vagy csak szeretnéd, hogy az új weboldalad már eleve kulcsszavakra épüljön?

Először is megosztom veled  a mindenki által ismert kulcsszótervezési eszközök listáját.
Van, amelyik ingyenes, van köztük előfizetéses is. Rád bízom, hogy nézegesd meg őket és használd, amelyik számodra a legjobb, vagy akár többet is párhuzamosan.

És akkor mi az, amiről a fenti listában nem olvashatsz? Szinte senki nem tudja, de mégis egy szuper eszköz arra, hogy megtudd, mire is érdekli az embereket a te témádban.

Táádááám:

https://www.gyakorikerdesek.hu/

Bizony, bizony! Keress rá a te vállalkozásod profiljára és meglátod, mennyi új témát találsz ott, amiről érdemes blogolni, amire érdemes tartalmat írni.

Érdemes azt is figyelni, hogy az adott témára, kérdésre hány válasz érkezett. Minél több, annál jobb, hisz annál jobban érdekli az embereket az adott kulcsszó. Ezek általában long-tail kulcsszavak lesznek. ( Ezek a 3 vagy annál több szóból álló kifejezések. Pl.: piros iker babakocsi, kézműves söröző Budapesten, webdesign készítés ára, stb.)

Mehet is a tartalomírás, blogolás az újonnan megtalált témákra!

Ha hasznosnak találod a cikket, kérlek, oszd meg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Landig page – 12 fontos elem és jobban fog konvertálni az érkező oldalad

Landig page – 12 fontos elem és jobban fog konvertálni az érkező oldalad

Mi az a landing page? A digitális marketingben a céloldal/landing page önálló weboldal, amelyet kifejezetten egy marketing- vagy reklámkampány céljára…
8 azonnal használható módszer, hogy a kapcsolati űrlapod többen töltsék ki

8 azonnal használható módszer, hogy a kapcsolati űrlapod többen töltsék ki

Kíváncsi vagy, miért nem töltik ki elegen a weboldaladon a kapcsolati űrlapot? Minden weboldal azért készül, hogy végül pénzt keress…
Tecnikai SEO beállítások kezdőknek

Tecnikai SEO beállítások kezdőknek

6 technikai SEO beállítás, hogy jobban teljesítsen a weboldalad a Google-ben Nem számít, milyen nagy forgalma van a blogodnak, jó…