A Kadence WordPress weboldal készítő plugin

A Kadence szerkesztő egy olyan WordPress bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan létrehozzunk szép és jól használható weboldalakat. Használata során nem kell megtanulni kódolni vagy bonyolult beállításokkal bajlódni.

Ez egy drag and drop szerkesztő, tehát olyan eszköz, amellyel egyszerűen áthelyezheted és átméretezheted az elemeket a weboldaladon. Így sok időt és energiát spórolhatsz meg, és olyan weboldalt készíthetsz, ami tükrözi az egyéniségedet és a stílusodat. A drag and drop WordPress szerkesztők közül sokféle létezik, a háromlegnépszerűbb: az Elementor-t, a Divi-t és a Beaver Builder-t. Ezek mellé kezd felzárkózni a Gutenberg alapjaira éplő blokkszerkesztő, a Kadence.

kadence-szel készült webshop

Mik a Kadence előnyei?

Ingyenes és prémium verzióban is elérhető. Az ingyenes verzióban már rengeteg funkció és beállítás áll rendelkezésre, de a prémium verzióval még több lehetőséget kap, például több mint 20 kész sablont, amelyeket egy kattintással importálhat a weboldalára.

Nagyon könnyen használható. Nem kell semmilyen előzetes tudás vagy tapasztalat a WordPress-szel vagy a webdesignnal. Csak telepítse a bővítményt, válasszon egy sablont vagy kezdjen el építkezni a nulláról, és hozza létre álmai weboldalát.

Rugalmas és testreszabható. Bármilyen típusú weboldalt létrehozhatsz vele, legyen az blog, portfólió, üzleti oldal, e-kereskedelmi oldal vagy bármi más. Megváltoztathatod a weboldalad globális színeit és betűtípusait, hozzáadhatsz vagy eltávolíthatod a fejlécet és a láblécet, beilleszthetsz különböző blokkokat és elemeket, mint például képek, videók, gombok, űrlapok, szövegek, ikonok stb.

Nagyon gyors és jól optimalizált. A Kadence-szel létrehozott weboldalak nem terhelik le a szervert vagy lassítják le a böngészőt. Minimalista kódot használ, amely segít csökkenteni a weboldalak méretét és javítja a betöltési sebességét. Az így létrehozott weboldalak kompatibilisek az összes modern böngészővel és eszközzel, valamint megfelelnek az akadálymentességi és SEO szabványoknak.

És mik a hátrányai a Kadence-nek?

Nincsenek igazi hátrányai, de néhány apróbb problémát azért okozhat bizonyos esetekben. Például ha már használsz egy másik WordPress témát vagy bővítményt, akkor előfordulhat, hogy összeütközésbe kerül a Kadence szerkesztővel, és összezavarhatja a weboldal megjelenését vagy működését. Ezért érdemes mindig biztonsági mentést készíteni a weboldaláról, mielőtt telepíti vagy frissíti a Kadence szerkesztőt.

  • A Kadence szerkesztő nem támogat minden nyelvet és betűtípust.
  • Ha nem vagy elégedett a blokkok kinézetével vagy működésével, nem tudsz saját blokkokat készíteni vagy testreszabni.
  • Ha a blokkszerkesztő frissül vagy leáll, akkor az egész oldalad elromolhat vagy elveszhet.

Mindenképp jó altertnatívának tartom a Kadence-t a Divi vagy a WpBakery kiváltására.

Ha megnéznél egy általam Kadence-szel készített webshopot, itt találod az egyiket: https://tetkovarazs.hu/

Ha szeretnéd, itt ki is tudod próbálni: https://www.kadencewp.com/kadence-blocks/try/

Ha hasznosnak találod a cikket, kérlek, oszd meg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek: