Barion Pixel

Weboldal készítés előtt állsz?

BIZTOS KELL NEKEM WEBOLDAL? MEGÉRI AZ ÁRÁT?

Ha webodlal készítés előtt állsz, biztos eszedbe jutott már néhány alternatív megoldás is!

Ha ezt a bejegyzést olvasod, akkor jó eséllyel épp fontolgatod, hogy webdoldalt készíttess. Ha még vacillálsz, akkor képzeld el, hogy épp egy új szolgáltatás, új fagyizó, új nyaralóhely, új autó után kutatsz. Első dolgod szétnézni a neten. A többiek téged is pont ugyanígy fognak megtalálni!

Nem elég egy Facebook oldal?Már rengeteg vállalkozást, egyszemélyes webshopot, kézműves anyukát láttam, akinek csak Facebook oldala volt. Sokaknak ez bőven elég, hozza a vevőket, rajongókat, pénzt termel. De gondolj bele, mi lenne, ha egy ilyen vállalkozást sokkal egyszerűbb lenne megtalálni, nem kellene random Facebook posztokból értesülni róluk? Valószínűleg a tulajdonosok még több pénzt keresnének!

Ha az a célod, hogy vállalkozásodat, cégedet minél több ember megismerje, akkor igenis fontos a weboldal!

Számomra a Facebook oldal baromi átláthatatlan. Főleg a shop. A Facebook egyszerűen nem arra való, hogy átlátható, összeszedett, közepes vagy nagyobb mennyiségű információt osszunk meg. Tökéletes arra, hogy a készülő weboldalunkat megosszuk, jelezzük a közösségünknek az akcióinat, ha épp szabadságra mennék, stb. Tökéletes, ha gyönyörű termékeid vannak és megosztod azok fotóit. De ha profi vagy, akkor a weboldal elengedhetetlen eszköz.

Elkészítem magamnak ingyenes programokkal!

Oké! De előtte gondold át, hogy tudod-e, mi az a CTA gomb? A színek milyen érzéseket váltanak ki? Megbüntetnek-e, ha a Google-ben talált képeket kiteszed a weboldaladra? Mi az a domain és hogyan kapcsolódik majd össze a tárhelyeddel? Milyen betűtípusok illenek egymáshoz? Hogyan kell egyáltalán feltölteni egy WordPress sablont? Mi az a HTML, vagy ami még fontosabb, mi az a CSS, PHP, JavaScript? Mennyi szöveget tegyél ki? Mi az az OG és hogyan állítsd be? És ezt a listát sorolhatnám reggelig.

A hosszú távú tapasztalatom az, hogy ezek az összetákolt weboldalak sosem hoznak vevőket, érdeklődőket. Ezeknek a 70%-80%-a a kukában fogja végezni.

Az a baj, hogy ha az első benyomás a weben rosszul sül el, akkor azt a látogatót végleg elvesztetted. Nincs második esély. Igazából ha szétnézel, látod, hogy minden igazás sikeres vállalkozásnak profi weboldala van.

Vagyis ha profi vagy és igényes és a vevőid felé is ezt szeretnéd közvetíteni, akkor válassz olyan webdesignert, aki ért ahhoz, amit csinál!

Ha hasznosnak találod a cikket, kérlek, oszd meg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Landig page – 12 fontos elem és jobban fog konvertálni az érkező oldalad

Landig page – 12 fontos elem és jobban fog konvertálni az érkező oldalad

Mi az a landing page? A digitális marketingben a céloldal/landing page önálló weboldal, amelyet kifejezetten egy marketing- vagy reklámkampány céljára…
8 azonnal használható módszer, hogy a kapcsolati űrlapod többen töltsék ki

8 azonnal használható módszer, hogy a kapcsolati űrlapod többen töltsék ki

Kíváncsi vagy, miért nem töltik ki elegen a weboldaladon a kapcsolati űrlapot? Minden weboldal azért készül, hogy végül pénzt keress…
Tecnikai SEO beállítások kezdőknek

Tecnikai SEO beállítások kezdőknek

6 technikai SEO beállítás, hogy jobban teljesítsen a weboldalad a Google-ben Nem számít, milyen nagy forgalma van a blogodnak, jó…