Weboldal készítés

MINDEN WEBOLDALHOZ INGYENESEN JÁR:

 • Arculati elemek – színek, ikonok, elrendezés, betűtípusok kialakítása, megtervezése
 • Felhasználóbarát kialakítás
 • Akár két hét alatt kész, működő weboldalad lehet
 • SEO, keresőoptimalizási elvek maximális kihasználása
 • Google Analytics, Facebook pixel és AdWords fiók integrálása
 • Google térkép elhelyezése
 • Kapcsolati űrlap elkészítése
 • Weboldal tesztelése
 • Videó a tartalom frissítésének módjáról
 • Biztonsági és SEO modul beépítése

 

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Legjobb ajánlatom, weboldal 2-4 hét alatt 159.000Ft-ért

Az általam használt összes mintaoldal már 2 hét alatt élő weboldal formájában tud megjelenni a weben! Ezalatt az idő alatt minden képet, szöveget, színt és ikont a vállalkozásod profiljához és igényeihez igazítok, szükség esetén bejegyzésre kerül a domain név, illetve a weboldal elhelyezésre kerül egy tárhelyen. 

weboldal keszites szolgaltatasaim
A munka menete

A fejlesztés elindításához természetesen szükség lesz tőled mindazon fotókra, logóra és szöveges tartalomra melyeket szeretnél, hogy kitegyek a weboldaladra. Ezek felhasználásával elkészítem a kész weboldalt a közösen megtervezett oldal mintájára (ezeket itt kérheted tőlem).

 

 • Ha van már domain neved és tárhelyed, akkor fel is töltöm a kész oldalt, így a szükséges anyagok (fotók, szöveg, stb.) beérkezésétől számítva 2 hét múlva már teljes mértékben használható is a weboldalad.
 • Amennyiben nem rendelkezel domain névvel és/vagy tárhellyel, ezeket természetesen miután együtt kiválasztottuk a számodra legelőnyösebb szolgáltatót, én elintézem neked – azonban fel kell hívnom a figyelmed, hogy egy új domain név bejegyzésének az időtartama 3 – 14 nap között is alakulhat (persze az oldalad ettől teljesen függetlenül is el tud készülni közben).
 • Természetesen minden olyan bővítés, mely akár a határidőre, akár a munkadíjra hatással van, az csak és kizárólag veled előre egyeztetett és elfogadott módon, formában kerül lefejlesztésre.
 • Mivel a bővítések elkészülési ideje és díjazása a konkrét bővítés ismerete nélkül nem határozható meg, ezért ezeket a feladatokat veled együtt határozzuk meg, majd a kalkulált árajánlatot lehetőséged van elfogadni, visszautasítani vagy tovább finomítani. 

Ennek ára: 159.000Ft

Nézz szét eddigi munkáim közt is!

Árajánlatot kérnél? - Kérdésed van?

*

WordPress alapú WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Egyedi weboldal WordPress-el: könnyen kezelhető, rugalmas és népszerű!

A WordPress a világon az egyik legelterjedtebb szoftverkeret, mely tartalmazza azokat az alapfunkciókat melyekre neked mint tartalomszolgáltatónak az oldalad mindennapos működtetése szempontjából szükséged lehet. Lehetőséget nyújt pl. a tartalmad szerkesztésére, bővítésére, új blogbejegyzések vagy hírek létrehozására vagy a felhasználóid kezelésére anélkül, hogy ehhez webes szakemberre legyen szükséged a jövőben. Természetesen mivel ez is “csak” egy keretrendszer (képzeld el úgy, mint egy szoftversablon amiből ki lehet indulni), épp úgy az igényeidre kell igazítani, mint egy vizuális sablont – itt jövök a képbe én!

wordpress weboldal sablonból
 • Közösen választunk egy WordPress-hez való design sablont. A sablonok között vannak ingyenes és prémium sablonok is, de bármilyet is választasz, az utána teljesen rád szabható.
 • A sablonból kiindulva elkészítem a te megjelenésedet, a te igényeidnek megfelelően. Saját színeidet, a vállalkozásodhoz illő ikonokat, betűtípusokat teszek fel, kialakítom a számodra megfelelő dizájnt. Az eredeti sablont 90%-ban átszabom, olyan lesz, amilyet megálmodtál!
 • Meglévő saját vagy közösen kiválasztott új tárhelyedre telepítem a WordPress alapszoftvert és a szükséges kiegészítőket, kiemelten ügyelve arra, hogy az a te és felhasználóid számára biztonságos módon működjön az oldalad.
 • Miután elkészült az oldal, megtanítom neked, hogyan használd! (Később is írhatsz nekem, ha elakadtál valamiben, szívesen segítek!)

Ennek ára: 159.000Ft

Egyedi tervezésű oldal a drótváztól a programozásig

Ha olyan weboldalt szeretnél, amihez hasonlót nem találsz a küldött minták között és/vagy nem szeretnél WordPress sablont sem: Írd meg nekem az igényeidet: milyen aloldalakat szeretnél, milyen funkciókkal. Én megtervezem és leprogramozom. Neked már csak használnod kell!
egyedi-weboldal

Ennek ára: maximum 10 oldalig programozással: 284.000Ft

Csak design, PSD formátumban, programozás nélkül: 79.000Ft

A weboldalad lefejlesztése során minden esetben keresőbarát (SEF/SEO) megoldásokat alkalmazok, hiszen minden szereplő számára alapvető fontosságú, hogy a weboldaladra, szolgáltatásaidra, termékeidre könnyen rátaláljon a célközönséged. (Ez annyit jelent, hogy a weboldalad összes tartalmát a google, yahoo, stb. keresők könnyen megértik és fel tudják dolgozni, illetve a megfelelően optimalizált oldalad a keresők találati listájában minél jobb helyen szerepelhet.)

Kérdésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban?

Árajánlatot szeretnél? Weboldalt rendelnél?

*

Pin It on Pinterest