Smart LED-es megoldások a vállalkozásban?

A LED-ek manapság az egyik legnépszerűbb trendnek számítanak, ha világításról, na meg díszítésről van szó. Nem termelnek hőt, a LED szalagok pedig bárhogyan felrakhatóak, akár bújtatottan, a számítógép díszeként is. Vagyis tökéletesen fel lehet velük dobni bármilyen helyiséget. Árban kiválóak, ráadásul ezerféle színben pompázhatnak. A legmodernebb típusok a smart LED-ek. Ezt éri meg a legjobban választani, ha maximálisan ki szeretnénk használni a LED szalagok előnyeit. Milyenek a smartok pontosan, és hogyan használhatjuk ki őket, akár a vállalkozásunk hasznára? Mutatjuk!

Olcsó, trendi, ráadásul még jót tesz a lelkivilágunknak is

LED szalagok smart típusaival felszerelt irodáknak rengeteg előnye van. Jobb fényviszonyokat tudnak adni például a számítógépes munkához, mint a hagyományos égők, valamint azoknál tovább is bírják. Márpedig ha a LED-es égő is tökéletes, miért ne válthatnánk ki smart LED csíkokkal a fényforrásokat? A nagyobb, erősebb fényű LED szalagok alkalmasak a plafon megvilágítására, illetve kiegészítő fényként is. A smart LED-nek pedig az a nagy előnye, hogy vezérlővel változtathatóak a fényei, vagyis az irodában dolgozók maguk állíthatják be a legjobb fényerősséget, vagy éppen színt. Külön megvilágítást kaphat egy tárgyalás, vagy épp a meeting. Köztudott, hogy a különféle színek más hangulatot hoznak ki az emberből. A színesen világító LED-ek remek munkakörnyezetet teremthetnek, ha olyan árnyalatokban állítjuk be, amilyenre épp szükség van.

Bárhová felszerelhető, hiszen a legtöbb öntapadós

A smart LED szalagok másik nagy előnye, hogy öntapadósak, vagyis különösebb szerelés nélkül rakhatóak fel bárhová. Ezért egy cégnél jelentős költségeket spórolhatunk, ha alkalmazzuk őket a munkahelyen, mint fényforrást. Remekül funkcionálnak, mint szegélyjelzők, mint útjelzők, vagy sötétebb helyeken mint halványabb fényforrások. Továbbá dekorációként használva sokkal szebb és hangulatosabb munkahelyet teremthetünk velük. A LED nem dobja meg szinte semmivel a költségeket, tehát egy valóban megtérülő ár-érték arányról van szó. Pontosan ezért első osztályú azon cégek számára, akik úgy szeretnének trendi és hasznos munkakörnyezet temetkezni, hogy nem tervezik túlságosan kiüríteni hozzá a büdzsét.

Ha hasznosnak találod a cikket, kérlek, oszd meg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Ha szeretnéd megduplázni a weboldalad forgalmát, akkor ez az e-book NEKED készült!

Töltsd ki az űrlapot és máris úton lesz feléd az INGYENES útmutató!