Barion Pixel

Mi az a PPC? Hogyan lehetsz te is PPC online marketing szakértő?

Ha megnyitottad ezt a cikket, abban megegyezhetünk: érdekel a PPC, vagy legalábbis tudod mi az. Ha mégsem, akkor eláruljuk: az online marketing fizetett hirdetésekkel (pay-per-click) foglalkozó területéről van szó. A Webbyskillnél több szinten is megismerkedhetsz a PPC-vel, a tanfolyamok után pedig egyből munkára is találhatsz. Ha pályaelhagyó vagy, vagy még keresed az utad, ez a cikk neked szól!

PPC online marketing? Mi ez?

Biztosan te is belefutottál már Facebookon, Google-ön, Youtube-on és egyéb felületeken a hirdetésekbe. A Facebook kampányok, Google AdWords hirdetések mind-mind PPC szakértők munkái, akik kitalálják a hirdetések kreatívjait, beállítják a célcsoportokat, kulcsszavakat és a hirdetések költségkeretét, majd elindítják a kampányt. Ezután jelenik meg a te kereséseidben is a hirdetés, attól függően, hogy milyen célcsoportba tartozol. Ha például imádsz sportolni, rendszeresen keresel rá a különféle sportolási módokra, sportos oldalakat követsz Facebookon, nagy eséllyel sportos reklámokat fogsz kapni. Persze a háttérben ez egy kicsit bonyolultabban működik!

Miért válts erre a szakmára?

A Webbyskill PPC online marketing képzései során rengeteg hasznos tudást szerezhetsz meg, méghozzá teljesen online! Nem kell bejárnod az órákra, az idődet magadnak osztod be és ha szeretnél a szakértőkkel konzultálni, olyan tanfolyamra is jelentkezhetsz, ahol erre van lehetőséged!

Mit tartalmaznak a PPC online marketing képzések?

A PPC Economy alapképzést bárki elvégezheti, a tanfolyam végére pedig a hallgató tisztában lesz a legfontosabb fogalmakkal, módszerekkel, megismeri a munka során használt szoftvereket, megtanulja a riportálást. Az online marketing alapjaitól eljut a kampány tervezésig, a Facebook, Google Ads, Google Shopping, Google Analytics felületek kezelését is megtanulja. A képzések során valóban működő fiókokon keresztül mutatják be az oktatók a kampányok működését.

PPC Economy képzés

Az alapképzésben mindent elsajátíthatsz, amit egy induló PPC szakembernek tudnia kell. Az online oktatóanyagokat akkor és ott dolgozhatod fel, ahol szeretnéd, így munka vagy gyerek mellett is elvégezheted a tanfolyamot! A képzést 10 napig ingyen kipróbálhatod, de garantáljuk, hogy maradni fogsz! Miért? Mert teljesen megismered a használt szoftvereket és a Webbyskill 3 hónapig támogat a munkaszerzésben.

PPC Premium képzés

A PPC online marketing Premium képzés tartalmazza mindazt, mint kistestvére, az Economy, de már online konzultációt is kérhetsz a tanfolyam keretein belül. Mélyrehatóbban megismerheted a Google Analytics működését, ami a mindennapi munkádat fogja a későbbiekben könnyebbé tenni!

PPC Business képzés

A Business képzést azoknak ajánljuk, akik még jobban el szeretnének mélyülni a szakmában, és több online konzultációt szeretnének kapni az oktatóanyagok mellé.


Ha új szakmát szeretnél tanulni, pályamódosításon gondolkodsz, vagy a gyerek mellett szeretnél online marketing területen is fejlődni, akkor látogass el a Webbyskill oldalára és válaszd ki a neked megfelelő PPC online marketing képzést!

Ha hasznosnak találod a cikket, kérlek, oszd meg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Miért jobb haladni a korral? Avagy a modern technológia előnyei

Miért jobb haladni a korral? Avagy a modern technológia előnyei

Az utóbbi évtizedekben a technológiai fejlődés annyira felgyorsult, hogy az emberek már szinte alig tudják követni. Pár év és teljesen…
A gépezés mellett nem árt némi mozgás

A gépezés mellett nem árt némi mozgás

Az egész napos munka megterheli a szervezetet és nemcsak a szemeket. A test mozgatása elengedhetetlen, viszont az érthető, hogyha egy…
Az online jelenlét elengedhetetlen része: a megfelelő számítógép

Az online jelenlét elengedhetetlen része: a megfelelő számítógép

Sok kisvállalkozás webfejlesztőhöz és grafikushoz fordul, hogy megfelelő módon jelen lehessenek az online térben. Mikor megkapják a megrendelt anyagokat és…