Melyik csomagot válasszam?

Weboldal készítés
Legjobb ajánlatom, weboldal 3 nap alatt 69.000Ft-ért

Ha a meglévő mintaoldalaim egyike tetszik:

A portfóliómban szereplő összes mintaoldal már 3 munkanap alatt élő weboldal formájában tud megjelenni a weben! Ezalatt az idő alatt minden képet, szöveget, színt és ikont a vállalkozásod profiljához és igényeihez igazítok, szükség esetén bejegyzésre kerül a domain név, illetve a weboldal elhelyezésre kerül egy tárhelyen.

A munka menete:

  • A mintaoldalak alapján történő fejlesztés elindításához természetesen szükség lesz tőled mindazon fotókra, logóra és szöveges tartalomra melyeket szeretnél, hogy kitegyek a weboldaladra. Ezek felhasználásával elkészítem a kész weboldalt az általad kiválasztott oldal mintájára (a mintákat itt találod).
  • Ha van már domain neved és tárhelyed, akkor fel is töltöm a kész oldalt, így a szükséges anyagok (fotók, szöveg, stb.) beérkezésétől számítva 3 nap múlva már teljes mértékben használható is a weboldalad.
  • Amennyiben nem rendelkezel domain névvel és/vagy tárhellyel, ezeket természetesen miután együtt kiválasztottuk a számodra legelőnyösebb szolgáltatót, én elintézem neked – azonban fel kell hívnom a figyelmed, hogy egy új domain név bejegyzésének az időtartama 3 – 14 nap között is alakulhat (persze az oldalad ettől teljesen függetlenül is el tud készülni közben).
  • Ezen mintaoldalak strukturális és vizuális elemeiből elvenni bármit tudunk, ha azonban bővíteni szeretnéd azokat, kérlek vedd tekintetbe, hogy a feladatok erőforrásigényétől függően tolódik a 3 napos határidő és munkadíj.
  • Természetesen minden olyan bővítés, mely akár a határidőre, akár a munkadíjra hatással van, az csak és kizárólag veled előre egyeztetett és elfogadott módon, formában és díjazással kerül lefejlesztésre.
  • Mivel a bővítések elkészülési ideje és díjazása a konkrét bővítés ismerete nélkül nem határozható meg, ezért ezeket a feladatokat veled együtt specifikáljuk, majd a kalkulált árajánlatot lehetőséged van elfogadni, visszautasítani vagy tovább finomítani. Mindettől függetlenül nem szeretném, ha nem tudnál máris legalább hozzávetőleg számolni a potenciálisan felmerülő költségekkel: egy plussz statikus aloldal a legtöbb esetben 9.000 Ft – 15.000 Ft közötti áron valósítható meg.
Ennek ára: 69.000Ft

Ajándék minden weboldalhoz: igény szerint 10 darab jogtiszta, kereskedelmi célra felhasználható fotó vagy grafika, melyet elhelyezek a weboldalon. Ha még nincs megfelelő fotód, amit weboldaladon használnál akkor ideális megoldás a minőségi stock fotók használata.


CMS alapú oldal készítése:
Egyedi weboldal - a legjobb lehetőség!

A WordPress a világon az egyik legelterjedtebb szoftverkeret, mely tartalmazza azokat az alapfunkciókat melyekre neked mint tartalomszolgáltatónak az oldalad mindennapos működtetése szempontjából szükséged lehet. Lehetőséget nyújt pl. a tartalmad szerkesztésére, bővítésére, új blogbejegyzések vagy hírek létrehozására vagy a felhasználóid kezelésére anélkül, hogy ehhez webes szakemberre legyen szükséged. Természetesen mivel ez is “csak” egy keretrendszer (képzeld el úgy, mint egy szoftversablon amiből ki lehet indulni), épp úgy az igényeidre kell igazítani, mint egy vizuális sablont – itt jövök a képbe én!

  • Közösen választunk egy WordPress-hez való design sablont. A sablonok között vannak ingyenes és fizetős sablonok is, de bármilyet is választasz, az utána teljesen rád szabható.
  • A sablonból kiindulva elkészítem a te megjelenésedet, a te igényeidnek megfelelően. Saját színeidet, a vállalkozásodhoz illő ikonokat, betűtípusokat teszek fel, kialakítom a számodra megfelelő dizájnt. Az eredeti sablont 90%-ban átszabom, olyan lesz, amilyet megálmodtál!
  • Meglévő saját vagy közösen kiválasztott új tárhelyedre telepítem a wordpress alapszoftvert és a szükséges kiegészítőket, kiemelten ügyelve arra, hogy az a te és felhasználóid számára biztonságos módon működjön az oldalad.
  • Miután elkészült az oldal, megtanítom neked, hogyan használd! (Később is írhatsz nekem, ha elakadtál valamiben, szívesen segítek!)
Ennek ára oldalszámtól függetlenül: 69.000Ft

Egyedi tervezésű oldal a drótváztól a programozásig

Ha olyan weboldalt szeretnél, amihez hasonlót nem találsz a referenciáim között és/vagy nem szeretnél WordPress sablont sem: Írd meg nekem az igényeidet: milyen aloldalakat szeretnél, milyen funkciókkal. Én megtervezem és leprogramozom. Neked már csak használnod kell!

Ennek ára: maximum 10 oldalig programozással: 125.000Ft-tól
Csak design, PSD formátumban, programozás nélkül: 55.000Ft

A weboldalad lefejlesztése során minden esetben keresőbarát (SEF/SEO) megoldásokat alkalmazok, hiszen minden szereplő számára alapvető fontosságú, hogy a weboldaladra, szolgáltatásaidra, termékeidre könnyen rátaláljon a célközönséged. (Ez annyit jelent, hogy a weboldalad összes tartalmát a google, yahoo, stb. keresők könnyen megértik és fel tudják dolgozni, illetve a megfelelően optimalizált oldalad a keresők találati listájában minél jobb helyen szerepelhet.)


Logó, arculattervezés
Logótervezés

Ha csak egy logó kell, semmi több: A logó sokszor a legelső, de mindenképpen a leggyakrabban szem előtt lévő vizuális elem, amivel a megrendelő, vásárló vagy az olvasó találkozik. A logó olyan mint az arc, és már az első találkozáskor sokminden eldől - tetszik-e a termék, megfelel-e az én ízlésemnek, stílusomnak, hajlandó vagyok-e fizetni azért és annak, aminek ebben a logóban összpontosul a lényege. Egy brand vagy vállalkozás logó nélkül olyan, mint egy ember arc nélkül.

Amit én képviselek, az a letisztultság és minimalizmus . Szeretem a szöveg alapú logókat (text-logó) hiszen egy jól megválasztott betűtípus és szín már jelzi, mit képvisel a márka.

Roxy logó 42 logó

Mondd el, milyen logót szeretnél, ha gondolod mutass néhány példát. Én elkészítek 3 tervet, ezután 2 körös módosítással elkészül céged, blogod vagy márkád logója.

Ennek ára: 29.000Ft
Logótervezés kisarculattal

A logó mellé hozzá illő névjegykártyát, levélpapírt, borítékot és e-mail aláírást tervezek. Ha van facebook oldalad, akkor készítek egy borítót is az új arculattal.

Roxy logó Applion levélpapír
Ennek ára: 35.000Ft

Kérdésed van? Ajánlatot kérnél?
Írj nekem!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolok.

Itt is megkereshetsz: