HU
US
Szolgáltatások

Mivel foglalkozunk

Cégünk az agrár kutatás és fejlesztésre, valamint az üzemi termelés elősegítésére szakosodott IoT cég. Célunk, a percíziós mezőgazdaság megvalósításához elengedhetetlen költséghatékony és könnyen telepíthető megfigyelő, valamint vezérlő rendszerek tervezése és készítése. Megoldásaink nem igényelnek vezetékeket vagy kiegészítő berendezéseket és számítógépről vagy mobil eszközről használhatóak.

Üvegház

A Datafly termékék az üvegházban minden paramétert mérnek beleértve a talaj nedvességét, a talaj és a levegő hőmérsékletét, a levegő nedvesség és szén-dioxidot tartalámát illetve a fény mennyiségét is. Minden termesztő felület vagy akár növény környezeti paraméterei külön mérhetőek biztosítva a hatékony és minőségi termesztést.

Szántóföld

Teljesen föld alatt lévő mérőegységeink adatot szolgáltatnak a szántóföld állapotáról és továbbítják ezt az információt önnek, ami alapján eldöntheti, hogy a talaj alkalmas-e a következő agrotechnikai munkálatra vagy sem ezáltal időt és pénzt spórolva önnek.

Ültetvények

Rendszereink segítségével minden egyes növény öntözése a növény szükségletének megfelelően végezhető. A megoldás már telepített öntözőrendszerekkel együttműködik és segítségével a vízfelhasználás optimalizálásával növelhető a termésátlag.

Rólunk

Kik vagyunk?

A Datafly Technologies alapítói a számítógépes, elektronikai, távközlési és mezőgazdasági ágazatban jártas profi szakemberek

Kapcsolat

Hogyan érhet el bennünket?

Telefon:

  • +1 605 277 0515

+36 70 456 1445

Kérdése van?
Írjon nekünk!